Proizvodi iz PVC

Zagotovo ste se že spraševali, kakšna okna izbrati in kaj pri izbiri najbolj upoštevati. Material, vzdržljivost, lepoto, cena oken, preprosto vzdrževanje … ali pa morda kar vse od naštetega!


Strimline 76

Celoten program oken in vrat od manj zahtevnih do najbolj prestižnih.

Izdelek Streamline 76 je uspešni profilni program, ki izpolnjuje vsa merila sodobnega dizajna in zahtev po funkcionalnosti. SL 76 s svojo klasično eleganco in izpopolnjenim stilom krasi vsako zgradbo. Po drugi strani pa novi Salamandrov profilni sistem prepriča s svojo tehnično perfekcijo, kakor z veliko toplotno izolativnostjo in optimalno zaščito pred hrupom. Da dosega sistem SL 76 maksimalno stabilnost in izredno življenjsko dobo, se razume samo po sebi. In seveda SL 76 nudi tudi barvno pestrost, ki je običajna za Salamander. Za vse, ki bi radi uporabili poleg stilne prepričljivosti še zanesljivost in največjo kvaliteto.

Pregled lastnosti:

  • Klasičen eleganten design z mehkimi zaokroženji.
  • Sistem petih komor z izravnanim razmerjem med statiko in toplotno izolacijo.
  • Varnostni utori za optimalno montažo.
  • S strani izdelovalca integrirana tesnila kot optimalna zaščita proti hrupu in mrazu.
  • Vhodni nagib za optimalno funkcijo prekucnega odpiranja.

UPORABA:
vrtljiva okna, nagibna okna, vrtljivo-nagibna okna,vhodna vrata, zložljiva vrata, drsna vrata.

TEHNIČNI PODATKI:
– Uf = 1,3 W/m2K (prevod toplote oken. okvirja) – zvočna izolacija do 47 dB – protivlomni upor do WK2

Tesnila okrog celotnega okvirja za najboljšo toplotno in zvočno izolacijo.

Enostavno vzdrževanje in odpornost na vremenske pogoje s pomočjo kakovostne umetne mase z visoko zgoščeno površinsko strukturo.

Kakovostna folijska obloga omogoča veliko izbiro barv dobavljivo v mnogih standardih in dekorjih. Po naročilu možna tudi dobava v individualni barvi iz RAL lestvice.

Velik utor omogoča uporabo vseh standardnih zasteklitev.

Maksimalna stabilnost močne pocinkane jeklene ojačitve zagotavlja varno delovanje in dolgo življenjsko dobo.

Visoko toplotnoizolacijska 5-komorna profilna tehnologija (76 mm) preprečuje toplotne izgube in deluje zvočno izolativno.

Oglejte si naše kataloge spodaj ali stopite v stik z nami! Pokličite nas na telefonsko številko 02 573 7147

Tehnična dokumentacija:

Sistem-strimline-76

Bluevolution 92

Program drsnih sten za stanovanjske objekte, hotele, ter zaprtje neogrevanih prostorov

Nova generacija profilov bluEvolution 92 kljub konvencionalni tehnologiji dosega nepremagljivo dobre vrednosti Ufo. Vgradna širina profila 92 omogoča najboljšo toplotno izolativnost. Vidna višina profila je samo 118 mm in ustreza sodobnim estetskim merilom ter povečuje stekleno površino.

BluEvolution 92 narekuje trend ozkih in čistih linij. Pridobljen ima certifikat inštituta Passivhaus Institut, Darmstadt – Nemčija za pasivno gradnjo.

Varnost pred vročino, mrazom in izgubo toplote
bluEvolution odlikuje optimalen koeficient toplotne prevodnosti Uw. S termično ločenimi ojačitvami in ustrezno zasteklitvijo namreč bluEvolution doseže Uw do 0,73 W/m2K, kar je standard za pasivno gradnjo objektov.

V skladu z najnovejšimi merili za energijsko varčnost bluEvolution močno presega zahteve EnEV – meril za energijsko varčnost (1,3 W/m2K).

Zaščita okolja
Odločilna ekološka prednost PVC profilov in jekla, ki so sestavni del bluEvolution okenskega sistema, je 100 % reciklaža in možnost ponovne uporabe surovin.

Zaščita klime
Zaradi izjemne toplotne izolativnosti bluEvolution potrebujete veliko manj energije za ogrevanje vašega stanovanja ali hiše. Na ta način prihranite in zmanjšujete stopnjo klimatske onesnaženosti s C02.

Oglejte si naše kataloge spodaj ali stopite v stik z nami! Pokličite nas na telefonsko številko 02 573 7147

Tehnična dokumentacija:

Sistem-bluevolution-92